L’obertura de Es Torrent es posposa pel coronavirus

La crisi internacional que ha provocat l’expansió del coronavirus i que ha forçat al Govern a declarar l’estat d’alarma al nostre país, ha paralitzat el funcionament de restaurants i altres negocis. Aquesta circumstància ens obliga a retardar l’obertura de Es Torrent que, en un principi, estava prevista, tal com varem anunciar fa unes setmanes a través de les nostres xarxes socials, per al 3 d’abril, coincidint amb l’inici de les vacances de Setmana Santa en múltiples territoris. Ara la nova data d’inauguració de la temporada queda ajornada sense data, supeditada a l’evolució de la crisi.

Una vegada arrencada la temporada, Es Torrent romandrà obert tots els dies almenys fins a finals d’octubre, amb l’horari de cuina habitual, que és de 13 a 22 hores. És important recordar que totes les reserves de fins a 10 persones es continuaran tramitant exclusivament per telèfon, a través del +34 971 802 160, i que, en els mesos forts de la temporada, resulta aconsellable cridar amb diversos dies d’antelació.

Per a consultes relacionades amb esdeveniments i reserves de grups de més de 10 persones en temporada alta (juliol, agost i setembre) es pot escriure al correu electrònic d’esdeveniments del nostre restaurant: [email protected]

Els nostres plats emblemàtics, com ‘bullit de peix’, parrillades de peix, peixos al forn, llagosta amb ous fregits, arrossos i fideuás, entre altres, seguiran presents a la carta de Es Torrent. No obstant això, poden consultar-se en aquesta pàgina web, a l’apartat El Festí.

No Comments

Post A Comment